У метро зняли скандальну рекламу з Ситником

Фото

У столичному метрополітені зникла реклама із зображенням директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, реклама із фотографіями Ситника та написами "Я викрию топ-корупціонерів" знята з лайтбоксів на ескалаторних тунелях.

Раніше в коментарі Укрінформу Ситник назвав провокацією розміщення цієї реклами і повідомив, що має намір це оскаржити. Він запевнив, що з ним не погоджували зміст цієї реклами і йому невідомий її замовник.

Як відомо, відносини у сфері реклами регулюються законом "Про рекламу". У статті 8 цього закону йдеться, що в рекламі забороняється "вміщувати зображення фізичної особи або використовувати її ім'я без письмової згоди цієї особи".

Читайте також: Фірма-власник лайтбоксів у метро відмовилася коментувати рекламу із Ситником

Як повідомлялося, у столичному метрополітені 1 жовтня з'явилася реклама із зображенням директора НАБУ Ситника та із написом: "Я викрию топ-корупціонерів". Також в рекламі міститься анонс засідання Комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції, яке відбудеться 3 жовтня о 15 годині. У рекламі зазначається, що трансляція цього засідання комітету відбудеться на всіх каналах телебачення.

У порядку денному засідання антикорупційного комітету на середу йдеться, що директор НАБУ звітуватиме про діяльність Бюро за перше півріччя 2018 року.