Фірма-власник лайтбоксів у метро відмовилася коментувати рекламу із Ситником

Фірма-власник лайтбоксів у метро відмовилася коментувати рекламу із Ситником

Ексклюзив
Укрінформ
Управління реклами Київської міськдержадміністрації надало дозвіл на розміщення рекламних лайтбоксів в ескалаторних тунелях у столичному метро ТОВ "Міг плюс". Водночас у цьому підприємстві відмовилися коментувати рекламу із директором Національного антикорупційного бюро Артемом Ситником, яка сьогодні з'явилася у метрополітені Києва.

Про це повідомляє Укрінформ.

"Управління реклами КМДА надало дозвіл ТОВ "Міг плюс" на розміщення реклами в ескалаторних тунелях. Далі вони укладають договори, які їм комерційно вигідні. Ми не маємо до цього стосунку і не включаємося у процес, з ким вони далі укладають субпідрядні договори", - сказала агентству працівниця відомства.

Вона додала, що наразі "є інформація, що метрополітен знімає цю рекламу".

Читайте також: Ситник оскаржить розміщення реклами із його зображенням у метро

Водночас у ТОВ "Міг плюс" Укрінформу повідомили, що здають в оренду "світильники", і рекламу на них розміщує "зовсім інша компанія", назву якої повідомити відмовилися і порадили надіслати офіційний запит.

Укрінформ не зміг зв'язатися з директором ТОВ "Міг плюс". У фірмі зазначили, що їхній директор  наразі за кордоном у відпустці.

За даними YouControl, засновником і керівником ТОВ "Міг плюс" є Волошин Валерій Анатолійович.

Раніше в коментарі Укрінформу директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник повідомив, що планує оскаржити розміщення невідомими особами реклами в столичному метрополітені із його зображенням. Зокрема, Ситник уточнив, що скарга стосуватиметься незаконного використання його зображення.

Директор НАБУ також назвав провокацією розміщення у метро реклами з його фотографією. Він запевнив, що з ним не погоджували зміст цієї реклами і йому невідомий її замовник.

Як відомо, відносини у сфері реклами регулюються законом "Про рекламу". У статті 8 цього закону йдеться, що в рекламі забороняється "вміщувати зображення фізичної особи або використовувати її без письмової згоди цієї особи".

Як повідомлялося, у столичному метрополітені 1 жовтня з'явилася реклама із зображенням директора НАБУ Ситника та із написом: "Я викрию топ-корупціонерів". Також в рекламі міститься анонс засідання Комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції, яке відбудеться 3 жовтня о 15 годині. У рекламі зазначається, що трансляція цього засідання комітету відбудеться на всіх каналах телебачення.

У порядку денному засідання антикорупційного комітету на середу йдеться, що директор НАБУ звітуватиме про діяльність Бюро за перше півріччя 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-