Поліція розповіла, як у Києві студентка обкрадала елітні бутіки

21-річна уродженка Черкащини пояснила злочин тим, що програла в карти велику суму грошей.

Про це повідомляє поліція Києва у Facebook.

"У торгово-розважальному центрі у Дніпровському районі столиці працівники оперативно-пошукового відділу карного розшуку проводили відпрацювання. В одному з бутиків поліцейські помітили, як молода жінка у светрі, який вона перед цим взяла з вітрини, попрямувала до виходу з магазину. Сигналізація не спрацювала.

Правоохоронці зупинили жінку, вилучили у неї светр із етикеткою бутіка, а, крім того, - неоплачений товар зі ще двох магазинів торгового центру, у які зловмисниця «завітала» перед цим. Також у неї знайшли кусачки, якими любителька брендового одягу зламала магнітні кліпси на товарі", - йдеться у повідомленні.

Слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції задокументувала правопорушення. Кримінальне провадження розпочали за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Білій Церкві грабіжник застрелив охоронця в ювелірному магазині

Зловмисниця – 21-річна уродженка Черкаської області, яка навчається у столичному виші. Вона розповіла правоохоронцям, що програла у карти велику суму грошей і на забаганку людини, яка виграла, мала винести з магазинів певний товар. Її розповідь перевірять слідчі.

Жінці загрожує арешт, обмеження волі або до п’яти років тюремного ув’язнення, інформує Відділ комунікації поліції Києва.