Гарячу воду відключають ще у трьох районах Києва

Із 24 липня на час проведення гідравлічних випробувань буде припинене гаряче водопостачання для частини споживачів Шевченківського, Подільського та Святошинського районів столиці. 

Про це повідомили в ПАТ "Київенерго".

"З 24 липня по 7 серпня  випробування тепломереж проводяться від районної котельні "Нивки". Сьогодні внаслідок гідравлічних випробувань гаряче водопостачання тимчасово припинено для 215 житлових будинків, 3 лікувальних закладів, 17 дитячих садків у Шевченківському районі; 50 житлових будинків, 4 дитячих садків у Подільському районі; 37 житлових будинків, одного дитячого садка у Святошинському районі", - йдеться у повідомленні.

Дізнатися терміни проведення гідравлічних випробувань на кожній вулиці міста можна за допомогою спеціального сервісу на сайті "Київенерго". Споживачеві необхідно обрати район і вулицю, після чого на екрані з’явиться інформація про термін тимчасової відсутності гарячої води.

Читайте також: У КМДА нарахували майже 100 тисяч відмов у субсидіях комунальним боржникам

У компанії нагадали, що гідравлічні випробування – це метод діагностики, що застосовується після закінчення опалювального сезону і до серпня включно. Він дозволяє завчасно виявити та налагодити пошкоджені та зношені ділянки тепломереж. Згідно нормативам, випробування здійснюються за допомогою води температурою до +40°С, що подається до тепломереж із підвищеним тиском, тому технологічно неможливо випробувати тепломережу без відключення гарячої води.

Фото: realwire.com