Концерт "Безвіз": у центрі Києва перекрили вулиці

У зв'язку з підготовкою та проведенням 10 червня суспільно-мистецької акції та концерту «Безвіз» в центрі Києва заборонено рух усіх видів транспорту.

Про це повідомляє прес-служба КМДА

Зокрема, перекрито рух транспорту:

із 22:00 9 червня до 06:00 11 червня на Європейській площі (від Володимирського узвозу до Поштової площі); від вул. М. Грушевського до Петрівської Алеї; від вул. Трьохсвятительської до перетину з вул. Костьольною; вул. Михайлівську на перетині з вул. Костьольною; від вул. Хрещатик до вул. Б. Хмельницького;

із 8:00 10 червня до 24:00 11 червня вул. Хрещатик до вул. Богдана Хмельницького, вул. Великою Житомирською, вул. Володимирською та Софійською площею до Володимирського проїзду.

Окрім того, до 23:00 13 червня буде перекрито підземні пішохідні переходи від Філармонії до виходу з «Українського дому».

Як повідомляв Укрінформ, на Європейській площі у Києві сьогодні, 10 червня, пройде концерт, присвячений старту безвізового режиму для України з країнами Європейського Союзу.

Концерт розпочнеться о 20:00 і триватиме до 23:00. Вхід безкоштовний. У цей день метро працюватиме до першої години ночі.

Хедлайнерами концерту будуть такі виконавці, як "Антитіла", Руслана, Kozak System, "Піккардійська терція", Христина Соловій, Тарас Чубай/Плач Єремії та Katya Chilly Group. Онлайн-трансляція цього концерту і в Україні, і за кордоном.

Також на Хрещатику 10 та 11 червня будуть проводитися різні заходи, приурочені до святкування запровадження безвізового режиму, який починає діяти 11 червня.