Київавтодор готовий прибирати сніг

Підприємства комунальної корпорації "Київавтодор" готові до роботи у цілодобовому режимі та забезпечені необхідною кількістю посипальних та паливно-мастильних матеріалів.

Про це повідомляє прес-служба корпорації на сторінці у Фейсбуці. 

"Наразі підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» уважно слідкують за прогнозом та у разі необхідності готові негайно розпочати роботи з прибирання снігу з доріг та вулиць столиці", - йдеться у повідомленні. 

Зокрема, за прогнозами Укргідрометцентру, у неділю, 13 листопада, у Києві очікується різке погіршення погодних умов, зокрема пониження температури повітря, сніг та сильний вітер.

"Київавтодор" звертається до киян з проханням на період погіршення погодних умов, за можливості, не користуватися власним авто, а віддати перевагу громадському транспорту, а також просить водіїв бути уважними на дорогах та не залишати свої авто на узбіччях вулиць і доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки. 

До роботи у осінньо-зимовий період підприємствами комунальної корпорації «Київавтодор» було підготовлено 380 од. спеціальної техніки, у тому числі 318 од. снігоприбиральної техніки. Крім того, на випадок затяжних снігопадів підписано договори на залучення 183 од. техніки сторонніх організацій.