Гончаренко готовий “вкластися” в організацію дебатів Порошенка і Зеленського

Дебати кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського мають відбутися за будь-якої ціни, бо їх чекають мільйони українців.

Про це заявив заступник Голови фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Олексій Гончаренко в кулуарах парламенту, повідомляє сайт БПП “Солідарність”.

«Той, хто намагається піти від дебатів, не поважає всіх українців. Дебати – про майбутнє України. Тому, я не приймаю історію з боку штаба Зеленського, коли вони самі викликали на дебати, а тепер шукають будь-який привід, щоб не піти на дебати. Ціною відсутності дебатів може бути не мільйони гривень, а доля країни!», – підкреслив Гончаренко.

Він також зазначив, що дебатів чекають мільйони українців, і тому вони мають відбутися за будь-якої ціни.

«Якщо штаб пана Зеленського не готовий витрачати на це кошти, то я особисто готовий закрити частину витрат на організацію дебатів, щоб українці побачили кандидата в Президенти Зеленського. Думаю, що багато хто готовий заплатити за те, щоб Зеленський вийшов і пояснив, з чим він йде в Президенти. Дебати дуже важливі і рахувати скільки вони коштують, 6 млн грн чи 3 млн грн, немає жодного сенсу. Ціна дебатів – доля країни!», – наголосив Гончаренко.

Як повідомляв Укрінформ, 7 квітня Президент Петро Порошенко запросив Зеленського на дебати на НСК "Олімпійський" 14 квітня.

Шоумен, кандидат на пост Президента України Володимир Зеленський (який, власне, і висунув ідею проведення дебатів на “Олімпійському”, а не на “Суспільному”, як передбачено законом) каже, що прийде на дебати на НСК "Олімпійський" 19 квітня, а не 14 квітня, як його запросив Президент Петро Порошенко.

Читайте також: У Порошенка наполягають: 14 квітня - ключова дата для дебатів

Голова правління НСТУ Зураб Аласанія заявив, що студія "Суспільного" буде готова до проведення дебатів між кандидатами в президенти України 19 квітня о 19:00.

7 квітня Центральна виборча комісія оголосила про другий тур виборів Президента України. На чергових виборах Президента України до другого туру виходять шоумен Володимир Зеленський та чинний глава держави Петро Порошенко.