Мінцифри закликає бізнес долучитися до збору на конкретні цілі United24

Міністерство цифрової трансформації закликало бізнес долучитися до збору на конкретні цілі онлайн-платформи United24.

Як передає Укрінформ, про це віцепрем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров написав у Телеграмі.

“Україна потребує підтримки, щоб лікувати поранених, захищати медиків, розміновувати поля і відбудовувати зруйновані окупантами лікарні та культурні об‘єкти. Тепер одна компанія може повністю закрити велику ціль через UNITED24. Наприклад, відбудувати лікарню, ліцей або бібліотеку”, - ідеться у повідомленні.

Федоров зазначив, що “вже зараз на платформі відкрито збір коштів на 11 цілей. Серед них — медичний евакуаційний транспорт, апарати зовнішньої фіксації для поранених, відбудова Тростянецької лікарні та інші. За кожною потребою стоять історії тисяч людей.

Читайте також: Мінцифри починає створювати нове англомовне цифрове медіа UNITED24 про Україну

“Ми виносимо на державний рівень гнучкість, яка є в благодійних фондів. Змінюємо державу зсередини — вчимо працювати швидше. Без швидких рішень та дій неможливо чинити спротив, який сьогодні чинить наша героїчна армія. Ця швидкість і сміливість є фундаментом UNITED24”, - наголосив очільник Мінцифри та закликав великий і середній бізнес долучатися до допомоги Україні.

"Про вас дізнається весь світ", - наголосив Федоров.

Читайте також: Благодійники через платформу єДопомога надали підтримку на понад мільйон гривень

Деталі на сайті United24.

Як повідомляв Укрінформ, 23 липня Президент України Володимир Зеленський поінформував, що за час роботи онлайн-платформи United24 вже вдалося зібрати понад 5 млрд грн