Мінцифри починає створювати нове англомовне цифрове медіа UNITED24 про Україну

Мінцифри починає створювати нове англомовне цифрове медіа UNITED24 про Україну

Укрінформ
Міністерство цифрової трансформації України починає створювати англомовне цифрове медіа UNITED24, що розкаже світові про Україну.

Як передає Укрінформ, про це повідомив віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у Телеграмі.

"Починаємо створювати англомовне цифрове медіа UNITED24, що розкаже світові про Україну. Я впевнений, що ця війна — між цивілізацією і варварством, і саме тому світ — на нашому боці. Тому ми маємо висвітлювати, якою неймовірною, сильною, технологічною, і креативною країною ми є", - написав він.

Федоров також запрошує всіх хто вміє створювати контент приєднуватись до проєкту. Для цього потрібно заповнити форму на сайті u24.media.

Підписатися на сторінку нового медіа можна в YouTube.

Читайте також: На «Армію дронів» уже зібрали більш як пів мільярда гривень

Як повідомлялося, 17 травня Президент Володимир Зеленський підписав указ щодо ініціативи створення національного бренду United24 для об'єднання зусиль міжнародних партнерів у підтримці України.

Фандрейзингова платформа United24 є так званим єдиним вікном для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян з метою підтримки України, зокрема за такими напрямами: допомога Збройним Силам, гуманітарна, медична допомога і допомога дітям, відновлення інфраструктури, цифрова та інформаційна протидія збройній агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-