В Україні зареєстрували два нових оператори поштового зв'язку

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ), внесла в Єдиний державний реєстр операторів поштового зв'язку двох нових операторів ринку. 

Як передає кореспондент Укрінформ, відповідне рішення було ухвалене на засіданні НКРЗІ 1 грудня.

«Внести до Єдиного державного реєстру операторів поштового зв'язку інформацію про операторів ТОВ «ДЕНДІ – ФАРМ» та ТОВ «Двадцять п'ять годин», - йдеться в рішенні комісії.

Згідно з поданими до НКРЗІ матеріалами, ТОВ «ДЕНДІ – ФАРМ» спеціалізуватиметься на наданні послуг з приймання поштових відправлень; обробки поштових відправлень; перевезенні поштових відправлень; доставці (врученні) поштових відправлень; виконанні доручень користувачів щодо поштових переказів на території України.

ТОВ «Двадцять п'ять годин» спеціалізуватиметься на прийманні поштових відправлень; обробці поштових відправлень; перевезенні поштових відправлень; доставці (врученні) поштових відправлень; виконанні доручень користувачів щодо поштових переказів на території України та м. Одеса.

Відповідно до частини шостої статті 8 Закону України «Про поштовий зв'язок», Порядку ведення єдиного державного реєстру операторів поштового зв’язку, на підставі повідомлення про внесення інформації до єдиного державного реєстру операторів поштового зв'язку.

Читайте також: Укрпошта залучить € 63 мільйони від ЄБРР на розвиток інфраструктури

Рішення було ухвалене на підставі повідомлення зазначених компаній про внесення інформації до єдиного державного реєстру операторів поштового зв'язку.