IFC вчергове збільшив ліміт торговельного фінансування для Укргазбанку

Укргазбанк повідомив, що вчергове досягнув підвищення ліміту торговельного фінансування від International Finance Corporation (IFC) – підрозділу Групи Світового банку – за програмою GTFP (Глобальна програма торговельного фінансування). 

Його сума сягнула 70 млн доларів США, що на 30 млн доларів США більше, аніж попереднього разу, повідомляється на сайті Укргазбанку

Як зазначається, також було подовжено і строк угод, які підтримуються в рамках ліміту торговельного фінансування, з 1 року до 3 років, а за окремими проектами можливий і довший термін.

Читайте також: В Укргазбанку стартувала програма "Енергодім" для ОСББ

Завдяки цьому приватні клієнти Укргазбанку, зокрема і з сегменту МСБ, зможуть скористатися посиленою підтримкою та фінансуванням проектів зовнішньоекономічної діяльності, а також отримати розширений перелік інструментів фінансування для виконання своїх міжнародних контрактів з партнерами з різних країн та регіонів.

"Таке збільшення ліміту відбувається сьогодні на фоні виконання банком планових показників, прибуткової діяльності та відмінних результатів у напрямі торговельного фінансування”, - йдеться у повідомленні.