Уряд захистить малий бізнес та сферу ІТ – Гройсман

Кабінет міністрів захистить інтереси малого бізнесу та сфери інформаційних технологій.

Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман в ефірі програми "Свобода слова", коментуючи ініціативу Міністерства соціальної політики стосовно впорядкування правил використання деяких інструментів спрощення оподаткування щодо малого бізнесу та фізичних осіб - підприємців, інформує Урядовий портал.

"Система ФОП створена для малого бізнесу – і її будемо захищати... Зараз було б правильно сісти за стіл обговорення... Я ніколи не дозволю зробити шкоду маленьким підприємствам в Україні", - сказав Гройсман.

Він зауважив, що всі ініціативи щодо ведення бізнесу в Україні, з якими виходить нинішній уряд, проходять широке громадське обговорення, при цьому інтереси малого та середнього бізнесу, а також сфер зростання, передусім ІТ, завжди захищаються і будуть захищені надалі.

Читайте також: Уряд проводить фундаментальні реформи та приймає системні рішення – Гройсман

Як відомо, на сайті Міністерства соціальної політики 6 лютого 2019 року оприлюднено для громадського обговорення законопроект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту прав працівників та протидії застосуванню незадекларованої праці".