ДФС розширила перелік даних, які отримуватимуть фізособи на запит про свої доходи

Державна фіскальна служба розширила перелік інформації з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків, яку будуть отримувати платники податків у відповідь на запити про свої доходи в електронному вигляді. 

Про це повідомляється на сайті ДФС.

"Державною фіскальною службою України з метою забезпечення зручності платників податків у рамках електронного сервісу щодо отримання інформації з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді допрацьовано електронні формати. Вони будуть запроваджені з 01.10.2018 року. Запровадження нової форми передбачає розширення переліку інформації з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків, яку будуть отримувати платники податків у відповідь на запити про свої доходи в електронному вигляді", - йдеться в повідомленні ДФС.

Так, в електронному вигляді можна буде отримати відповідь на запит щодо відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді.

Читайте також: ДФС викрила оборудку з постачання на АЕС засобів захисту російського виробництва

Також, в електронному форматі будуть надаватися відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків (відповідь на запит у електронному вигляді).

Нові електронні формати для фізичних осіб будуть запроваджені з 01.10.2018 року.