Торговельна палата США презентувала довідник “Харчова промисловість України”

Американська торговельна палата презентувала інфографічний довідник "Харчова промисловість України". 

Про це сказав президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер у вівторок, 4 вересня, під час презентації довідника, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Сьогодні була дійсно унікальна можливість перший раз побачити такий інформаційний довідник, де реально показано кожний сектор саме цієї галузі - як вони розвиваються, які виклики, які можливості... Зараз важливо доносити до потенційних інвесторів, що реально відбувається, розвивається і, які є можливості саме в інвестуванні в Україні. Це реально наша ціль і наш меседж”, - сказав Гундер. 

Він розповів, що Американська торговельна палата понад 25 років об’єднує найбільших інвесторів компаній, які працюють на ринку України, і харчова промисловість одна з найактивніших. Адже саме ця галузь виводить Україну з сектору країн-постачальників сировини в категорію експортерів готової продукції. 

Читайте також: В Україну приїдуть глава парламенту Норвегії та міністр торгівлі

Презентований довідник - це інфографічне аналітичне дослідження харчової галузі.  

“Це 80 сторінок, які складені лише з інфографіки. І ця інфографіка відображає стан харчової індустрії. Від борошномельної до кондитерської і виробництва напоїв. І там показані дані за останній рік і динаміка, починаючи з 2010 року. Ця індустрія бере продукт і виробляє продукт з більшою доданою вартістю. Ця індустрія робить нас не сировинним придатком. Знайти і скачати довідник можна в інтернеті”, - сказав один з розробників довідника Станіслав Шум.

Автор довідника — контент-маркетингове агентство Top Lead за підтримки партнерів: Американської торговельної палати в Україні, юридичної фірми AEQUO та  "Райффайзен Банк Аваль". Аналітичний партнер — BusinessViews.