Порошенко назвав розвиток економіки ключовим завданням

Україна неухильно рухається у бік європейської і євроатлантичної інтеграції, але ключовим завданням є також розвиток економіки.

На цьому наголосив Президент Петро Порошенко на Миколаївщині на відкритті заводу «Східний» групи компаній «Agrofusion» з переробки та зберігання сільськогосподарської продукції, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«Ми можемо просуватися далі лише тоді, коли будемо мати економічні успіхи. Так, ми створили армію, так, ми забезпечили міжнародну солідарність навколо України, так, я рішуче рухаю Україну в бік європейської, євроатлантичної інтеграції. Але ключовим завданням є розвиток економіки, бо коли економіка розвивається, все буде добре: буде підвищення рівня соціальних стандартів, буде підвищено соціальний захист людей, буде захист людей похилого віку, будуть творчі можливості для молоді, будуть можливості реалізувати себе», - заявив глава держави.

Читайте також: Порошенко про ремонт доріг: Жодна показуха нам не потрібна

Він також заявив про наміри продовжувати роботу з поліпшення інвестиційного клімату.

«Наші кроки з покращення інвестиційного клімату в державі ми будемо рішуче продовжувати. Будемо захищати бізнес від втручання  держави, будемо допомагати бізнесу виходити на зовнішній ринок», - підкреслив Президент.