Ціни на нафту знизилися на тлі збільшення пропозиції низкою країн

Торги нафтою WTI завершилися у вівторок зниженням до найнижчої з 21 липня позначки - $67,89 за барель - на тлі збільшення низкою країн обсягів виробництва нафти.

Про це повідомляє сайт Investing.com. 

"Сьогодні ціни на нафту еталонних марок знижуються, ринок сконцентрувався на ризиках збільшення пропозиції нафти, відсунувши суперечки лідерів США й Ірану на другий план. Торговий конфлікт США і Китаю, що наростає, загрожує послабленням попиту на енергоносії, тоді як ціла низка країн продовжує підвищувати виробництво нафти", - зазначається у повідомленні.

Вересневий ф'ючерс на Brent на лондонській біржі ICE Futures до 8:05 мск упав на $0,28 (0,38%) - до $72,78 за барель.

Котирування WTI з постачанням у вересні на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) зменшилося до цього часу на 26 центів (0,38%) - до $67,63 за барель.

Читайте також: Укроборонпром у Farnborough домовився про співпрацю з провідними авіакомпаніями

Заяви президента США Дональда Трампа, зроблені минулими вихідними, "безумовно додають новий шар невизначеності і волатильності", - вважає головний стратег JTD Energy Джон Дрісколл.

При цьому Саудівська Аравія дала сигнали про те, що може утриматися від підвищення нафтовидобутку до рівня максимального завантаження потужностей.