"Антонов" отримав тимчасового керівника

Державний концерн "Укроборонпром" тимчасово призначив Олександра Донця новим президентом Державного підприємства "Антонов" через стан здоров'я попереднього керівника.

Про це Укрінформу повідомила прес-служба ДП "Антонов".

"Згідно з Наказом ДК "Укроборонпром" від 21 травня 2018 року, 22 травня 2018 року до тимчасового виконання обов'язків президента ДП "Антонов" став Донець Олександр Дмитрович на період тимчасової непрацездатності Кривоконя Олександра Григоровича", - йдеться у повідомленні.

Олександр Донець має вищу освіту авіаційного напрямку. В 1988 році закінчив Київський інститут інженерів цивільної авіації (нині - Національний авіаційний університет) за спеціальністю "Технічна експлуатація літальних апаратів". Свою трудову діяльність розпочав на ДП "Антонов" на посаді інженера з експлуатації. Пройшов шлях до головного інженера льотно-випробувальної та доводочної бази підприємства. В період з червня 2007 року по жовтень 2008 року очолював роботу Київського авіаційного заводу "Авіант". В 2014 році - генеральний директор Державного авіаційного підприємства "Україна". З вересня 2015 року по листопад 2016 року - директор авіакомпанії, помічник директора ДП обслуговування повітряного руху України "Украерорух". З грудня 2016 року - віце-президент з виробництва ДП "Антонов".

Читайте також: Україна та Туреччина спільно побудують військово-транспортний Ан-188

У прес-службі ДП "Антонов" журналісту Укрінформу уточнили, що Олександр Кривоконь тимчасово не може виконувати обов'язки керівника підприємства через проблеми зі здоров'ям.