Новокраматорський завод виготовить устаткування для Полтавського ГЗК

Новокраматорський машинобудівний завод (НКМЗ) виготовляє другий кільцевий охолодник залізорудних котунів для Полтавського ГЗК.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в прес-службі НКМЗ.

"Новокраматорський машинобудівний завод на замовлення Полтавського ГЗК виготовляє кільцевий охолодник залізорудних котунів", - сказали на підприємстві.

Повідомляється, що перший охолодник для найбільшого ГЗК України був виготовлений у 2013 році вперше на НКМЗ замість охолодника Allis Chalmers (США). При цьому запроваджені під час його створення конструктивні рішення забезпечили компактність устаткування, економічність у споживанні повітря і газу, міцність і зносостійкість палет. У другому кільцевому охолоднику буде вдосконалена система подання мастила в підшипникові вузли палет.

Читайте також: Нефьодов вважає, що Україні замість “екзотичних” потрібні ІТ-олігархи

Також констатували, що минулого року на НКМЗ уперше успішно виготовили два кільцеві охолодники агломерату для Магнітогорського меткомбінату (РФ).

Новокраматорський машинобудівний завод   (м.Краматорськ, Донецька область) - велике машинобудівне підприємство із замкнутим циклом виробництва, що спеціалізується на випуску прокатного, металургійного, ковальсько-пресового, гірничорудного, гідротехнічного, підйомно-транспортного і спеціалізованого устаткування.