У Києві розглянули питання виведення бізнесу на новий рівень

Керівники малого та середнього бізнесу міста Києва взяли участь у конференції, на якій розглянули питання розвитку підприємства та виведення власного бізнесу на новий рівень.

Безкоштовний захід проходив у Центрі підтримки бізнесу міста Києва, що оснований на базі Київської торгово-промислової палати підтримки ЄБРР в рамках ініціативи "EU4Business", повідомляє Укрінформ.

На конференції "Стратегія розвитку підприємства: як вивести бізнес на новий рівень" провідні фахівці у сфері стратегічного менеджменту, маркетингу та зв'язків з громадськістю, а також успішні бізнесмени та юристи розповіли що таке стратегія підприємства і які вимоги до неї пред'являє сучасний ринок.

Читайте також: ЄБРР допоможе розробити проекти концесії в двох портах

Координатор проектів ЄБРР з фінансування та розвитку МСБ Ольга Іванченко представила можливості грантових програм: «У рамках програми ми допомагаємо вам зробити бізнес-діагностику, визначити найвужче місце у розвитку вашого бізнесу, тобто зробити різносторонню оцінку, надати консультантів, які спеціалізуються на вашій проблемі», - пояснила Іванченко.

Центр підтримки бізнесу у Києві є частиною проекту "Мережа центрів підтримки бізнесу" за фінансової підтримки ЄС, спрямованого на підвищення конкурентоспроможності та рентабельності українських малих та середніх підприємств шляхом надання консультацій та зміцнення потенціалу.