Синютка ставить за мету відкривати на Львівщині по два підприємства на тиждень

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка встановив планку: відкривати в області щонайменше два підприємства на тиждень.

Про це Синютка написав на своїй сторінці у Fаcebook, коментуючи відкриття другої черги тепличного комплексу «Галіція Грінері». 

«Вкотре маємо підтвердження – на Львівщині сприятливий інвестиційний клімат. Сьогодні відкрили другу чергу тепличного комплексу «Галіція Грінері». Іноземні інвестори вклали в розвиток області 600 тисяч євро. Ставимо за мету відкривати на Львівщині щонайменше два підприємства на тиждень», - зазначив Синютка.

Другу чергу теплиць компанії «Галіція Грінері» відкрили 3 квітня у місті Буськ. Це компанія із 100 відсотками інвестицій із Нідерландів, на гроші інвесторів тут уже спорудили дві теплиці, де вирощують різні види салату за методом так званої сухої гідропоніки. В Україні салат вирощують лише у цих теплицях на Львівщині.

У парниках, зокрема і новому, площею 4800 квадратних метрів, вирощують 6,5 тисяч кілограмів салату або 45 тисяч штук головок на тиждень.