Україна може показати один із кращих результатів в Європі — Гройсман

Україна має потенціал, щоб в середньостроковій перспективі показати один із найкращих результатів економічного зростання в Європі.

Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсма журналістам після відкриття Французько-Українського бізнес-форум у Парижі, повідомляє Урядовий портал.

"У нас є дуже великий запас можливостей, які ми маємо якісно використати. Я переконаний у тому що в середньостроковій перспективі ми покажемо один із найкращих результатів економічного зростання в Європі", - сказав Гройсман.

На думку Прем’єра, бізнес-форум засвідчив велику зацікавленість французького бізнесу в інвестуванні в Україні. За його словами, у ньому взяли участь близько 250 компаній.

Французький бізнес демонструє інтерес до пришвидшення входження в Україну і інвестування, зазначив глава уряду. "Ми в цьому дуже зацікавлені. Дуже важливо підтримувати український бізнес, французький, європейський, американський, тому що вони створюють робочі місця, інвестують в економіку, забезпечують економічне зростання. Наше завдання - пришвидшити це економічне зростання і все те, що буде заробляти економіка, реінвестувати в якість життя людей. Робота, робочі місця, національний продукт - це пріоритет уряду", - наголосив він.

Серед найбільш пріоритетних галузей для інвестування Гройсман назвав сфери сільського господарства, енергетики, літакобудування, машинобудування, легкої промисловості, деревообробної галузі, фармацевтики, ІТ.