Міністр оборони Латвії відвідав військових, які проходять реабілітацію у Юрмалі

Фото

Віцепрем’єр-міністр, міністр оборони Латвії Артіс Пабрікс 20 вересня відвідав групу українських військовослужбовців та ветеранів, які проходять реабілітацію у Національному реабілітаційному центрі «Вайварі» (м.Юрмала).

Про це повідомляє пресслужба Посольства України в Латвії.

"У неформальній обстановці А.Пабрікс обговорив з українськими військовими медичні та соціально-побутові умови проходження реабілітації", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували у диппредставництві, українські військові поділились з міністром враженнями від перебування в реабілітаційному центрі та відзначили тепле ставлення до них персоналу «Вайварі» та інших пацієнтів центру.

Читайте також: Для українських військових, що лікуються в Латвії, підготували насичену громадську програму

Українські військові окремо подякували міністрові за організацію відвідання ними військової бази «Адажі», де вони мали змогу ознайомитись з умовами проходження служби та сучасним станом латвійської армії.

В зустрічі також взяли участь посол України в Латвії Олександр Міщенко, представники Національних збройних сил Латвії, медичний та адміністративний персонал центру «Вайварі».

Нагадаємо: Латвія продовжує програму надання реабілітації в Національному реабілітаційному центрі «Вайварі» (Юрмала) українським військовим та ветеранам, що зазнали поранень при відсічі російській агресії на Донбасі.

Група з 14 військовослужбовців і ветеранів Збройних сил, Національної гвардії та Державної прикордонної служби України прибула до міжнародного аеропорту Риги 9 вересня. Курс реабілітації у «Вайварі» триватиме до 27 вересня коштом державної бюджетної програми Латвійської Республіки за підтримки Міністерства закордонних справ, Міністерства оборони та Міністерства охорони здоров’я Латвії.