«Ніби реально ожив»: мати Кузьми «Скрябіна» подякувала організаторам концерту

Мати загиблого в автокатастрофі Андрія Кузьменка, лідера гурту “Скрябін” Ольга Кузьменко подякувала творцям концерту до Дня Незалежності у Національному спортивному комплексі “Олімпійський”.

Як передає Укрінформ, про це вона написала у Фейсбуці.

“Величезне відчуття гордості за свою суверенну державу Україну переповнювало мою душу!”, - написала мати музиканта.

За її словами, “коли на величезному екрані появився мій син, якого “повернули” завдяки новітнім технологіям і якого стадіон зустрів величезними оваціями, - це було фантастичне відчуття!! Ніби реально ожив Андрійко, усміхався і співав свої Кораблі!”.

Читайте також: Парад та святковий концерт подивилися 15 мільйонів телеглядачів – ОП

“Я розумію, що це голограма, серце радіє неймовірно, що він повернувся, бо всі його так хочуть ще хоч раз побачити, поспівати разом і доторкнутися до його душі! Я подумала, так думка матеріальна, вона перетворюється в дійсність, а тим більше, що така величезна кількість людей цього прагнула!”, - написала Ольга.

“Я дякую вам всім, дорогі мої українці, що силою мільйонів думок, ви все-таки запросили Кузьму на зустріч з вами в такий урочистий для Всіх нас час! Дякую, від всього серця всім творцям цього новітнього чуда, дякую, ініціаторам і виконавцям та режисерам! Дякую вам, люди, напевно сказав би вам всім Кузьма!”, наголосила вона.

Читайте також: Під час телетрансляції концерту до Дня Незалежності «працюватиме» штучний інтелект

Як повідомляв Укрінформ, 24 серпня у Національному спортивному комплексі "Олімпійський" відбувся урочистий концерт "День Народження Країни". На концерті гурт "Скрябін" заспівав пісню "Люди, як кораблі". Під час виступу за допомогою відеоефектів було створено імітацію присутності загиблого соліста гурту Андрія Кузьменка.