На Прикарпатті починають ремонт пошкодженого вибухом музею Бандери

У селі Старий Угринів Івано-Франківської області розпочинають ремонт будівлі історико-меморіального музею Степана Бандери, яка була пошкоджена через нічний вибух у лютому.

Про це повідомив директор Музею визвольної боротьби імені Степана Бандери Ярослав Коретчук, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу щодо ремонтних робіт у музеї після вибуху.

«Так, тоді був частково пошкоджений фасад будівлі музею Бандери. З понеділка заїжджають ремонтні бригади, аби відремонтувати фасад. Нам вдалося віднайти на це кошти», - сказав Коретчук.

Також він додав, що за кошти обласного бюджету у музеї вдалося замінити пластикові двері, на які припав епіцентр вибуху. Також за власні надходження музей замінив 25 склопакетів.

Читайте також: Вибух у музеї Бандери кваліфікували як хуліганство

«Проблемою залишається ще двоє дверей у музеї. Сподіваємось замінити їх до кінця року», - зазначив Коретчук.

ЧЯк повідомлялося, в ніч на 15 лютого невідомі підірвали будівлю історико-меморіального музею Степана Бандери у Старому Угринові. Поліція порушила кримінальне провадження і взялася за пошук невідомого чоловіка, який зафіксували камери спостереження. Пошкодження зазнали фасад музею та двері. Експонати комплексу не постраждали.