Данілов про повернення Криму: Будемо звільняти, як вважатимемо за необхідне

Україна звільнятиме тимчасово окупований Кримський півострів у такий спосіб, у який вважатиме за необхідне на час прийняття тих чи інших рішень. 

Про це секретар РНБО Олексій Данілов повідомив у ефірі «Радіо Свобода», передає Укрінформ.

«Мені складно говорити, чи вони без бою щось віддадуть. Ми будемо звільняти в такий спосіб, в який вважатимемо за необхідне на час прийняття тих чи інших рішень. І якщо буде потреба, щоб ми використали трішечки інші засоби впливу, вони обов'язково будуть використовуватися, ні в кого ми питати дозволу не збираємося», - сказав Данілов у відповідь на слова міністра оборони України Олексія Резнікова, що Україна поверне Крим "без бою".

Коментуючи вибухи в Криму, Данілов зауважив, що «Господь періодично відправляє сигнали рашистам, що їм треба забиратися з цієї землі».

Читайте також: Україна діятиме за своїм секретним планом, якщо постачання зброї будуть потужними – Данілов

«Ті люди, які мають трішечки розуму, мають розуміння, що треба якомога швидше сідати в автівку, чи що там у них є, щоб забиратися з півострова», - наголосив секретар РНБО.

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони України Олексій Резніков журналістам американського видання The Atlantic сказав, що Україна поверне тимчасово окупований росією Кримський півострів без бою.