ГУР просить кримчан повідомляти про «найпопулярніші» місця серед російських загарбників

Головне управління розвідки Міністерства оборони України звернулось для жителів тимчасово окупованого Крима з проханням повідомляти про "найпопулярніші місця" серед російських загарбників.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє у Телеграмі.

"Мешканцям Криму! Український півострів відомий своїм осіннім бархатним сезоном! Тому просимо всіх жителів терміново повідомити нам "найпопулярніші" місця для відвідування", - ідеться у повідомленні.

Зокрема, ГУР просить повідомляти про точне розташування пунктів дислокації та адреси проживання російських військ, бажане геоприв’язування з координатами. Про місця проживання керівного складу зс рф, розташування та маршрути пересування військової техніки.

Читайте також: Тривожна валізка, «дві стіни» чи укриття: українська влада радить кримчанам подбати про безпеку

Також варто надсилати точні дані місцевих колаборантів, які перейшли на бік ворога — адресу проживання та знаходження, геоприв’язуваня з координатами, ПІБ, посади та місце праці. І повідомляти про осіб, які “співчувають” загарбникам та інших прибічників російської "влади".

Контактний номер: +380969455341 (Signal, WhatsApp).

Читайте також: Дедалі більше людей у Криму відкрито демонструють підтримку України - Ташева

Як повідомляв Укрінформ, станом на 23 серпня чатботом єВорог вже скористались 353 тисяч українців, які надіслали сотні фото, відео, геолокацій та напрямків руху техніки російських загарбників.