Залужний приїхав до бійців, які захищають Авдіївку

Відео

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний наголосив, що на війні немає простих ділянок фронту, а є тільки ті, де складніше.

Про це ідеться в його дописі в Телеграмі, передає Укрінформ.

“На війні немає простих ділянок фронту. Є тільки ті, де складніше. Зараз - це Авдіївка. Тут противник не полишає спроб прорвати нашу оборону та оточити місто. Ворог активно застосовує штурмові підрозділи, кидає велику кількість бронетехніки, використовуючи авіацію та артилерію”, - повідомив Залужний.

За його словами, попри все, наші воїни продовжують героїчно відбивати атаки, знищуючи живу силу та техніку противника.

“Із командувачами і командирами бригад, які виконують завдання на Авдіївському напрямку, визначили послідовність наших кроків з урахуванням постійної зміни оперативної обстановки та обговорили першочергові потреби підрозділів. Також провели роботу на Купʼянському напрямку, де окупанти продовжують наступальні дії. Наші хлопці та дівчата міцно тримають оборону у надскладних умовах”, - повідомив головнокомандувач ЗСУ.

Читайте також: Залужний показав роботу ATACMS в Україні

Він також подякував кожній бригаді, усім захисникам, хто в бою за Україну.

Також у Телеграмі Залужного оприлюднене відео з відвідин військових на згаданих напрямках.

Як повідомлялося, згідно зі зведенням Генштабу станом на 18:00 19 жовтня, Сили оборони України протягом доби відбили близько пів сотні атак російської армії на шести напрямках, українською авіацією по загарбниках завдані 18 ударів.