ЗСУ влаштовують загарбникам таке пекло, що ті мріють втекти на війну в Сирію - перехоплення

Аудіо

Збройні сили України влаштовують російським загарбникам таке пекло, що ті мріють втекти на війну в Сирію.

Як передає Укрінформ з посиланням на Службу безпеки України, про це свідчить перехоплена телефонна розмова російського десантника з дружиною.

Так, у перехопленні загарбник заявляє, що, маючи досвід участі у сирійській війні, розраховував на легкі перемоги й в Україні, однак потрапивши під «роздачу» ЗСУ на Запорізькому напрямку, зрозумів свою помилку й уже заздрить своїм колегам, яких планують відправити до Сирії.

«На шару. Поедут под Рязань на учебу, на саперов. И поедут в Сирию», — нарікає він.

Відео: СБУ

Натомість йому разом із залишками східного воєнного округу доведеться протистояти ЗСУ, які методично знищують елітні десантно-штурмові війська російської федерації.

Сам десантник визнає, що їхня розвідка не працює, а в українських захисників кращі й екіпіровка, й озброєння.

Військовий рф скаржиться, що їх, піхоту, кидають проти артилерії. Також їхнє командування дезінформує щодо сил, проти яких доводиться виступати. Наприклад, стверджували, що в одному із сіл близько 20 українських військових, яких треба «викинути», а натомість там виявилися чотири танки і безліч піхоти. У результаті загарбники навіть доїхати до населеного пункту не змогли – були розбиті на шляху до нього.

Читайте також: «Буде повна мобілізація і наступ» - розвідка перехопила розмову російських вояків

«Второго батальона вообще уже не существует. У нас от штатной роты человек 20 осталось», – зізнається загарбник.

Як повідомляв Укрінформ, за даними розвідки, на полі бою росіяни використовують мобілізованих як захисний «щит» для своєї військової техніки, тому зазнають значних втрат живої сили.