На Донеччині за день від ворожих обстрілів загинули троє цивільних

Фото

На Донеччині росіяни ведуть активні обстріли по всій лінії фронту та по містах у відносному тилу, вбивши 9 липня щонайменше трьох мирних мешканців - у Мар'їнці, Костянтинівці і Переїзному.

Про це повідомляє у Телеграмі начальник Донецької ОВА Павло Кириленко, передає Укрінформ.

"У Мар'їнці від обстрілів загинула щонайменше одна людина, у Красногорівці — зайнялась пожежа в полях... У Костянтинівці не менше п'яти прильотів по житлових масивах — уже зараз відомо про одного загиблого і трьох поранених. Також пошкоджено молокозавод і меблеву фабрику... Один загиблий і один поранений у Переїзному Званівської громади", - йдеться у повідомленні.

Очільник ОВА зазначив, що під вогнем перебуває звільнена від росіян Павлівка у Вугледарській громаді. Ракетним ударом зруйновано один будинок, на щастя, без постраждалих.

Читайте також: Луганщина бореться: ЗСУ наносять потужні удари, ворог призупинив наступ – Гайдай

В Авдіївці — більше 10 обстрілів, усі - по житлових кварталах та цивільній інфраструктурі. Інформацію щодо постраждалих та обсягів руйнувань уточнюють.

В Очеретинській громаді зі "Смерчів" обстріляний дачний кооператив у Новоселівці Першій — без постраждалих.

У Світлодарській громаді четверо людей зазнали поранень у Зайцевому.

Читайте також: Ситуація на Донеччині: росіяни обстріляли ТЕС, залізничну станцію та будинки

Як повідомляв Укрінформ, агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи громадян, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів області.