Окупанти обстріляли українських бійців біля Причепилівки

Російські окупанти від початку доби 10 листопада один раз відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба ООС.

«Впродовж поточної доби з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. В районі Причепилівки окупанти вели вогонь з мінометів калібру 82 мм. Втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Читайте також: ЗСУ не займали Старомар’ївку в «сірій» зоні, це російський фейк - Україна в ОБСЄ

В пресслужбі також повідомили, що криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна. За минулу добу підрозділи поліції зведених загонів перевірили 3370 транспортних засобів, 3548 осіб, 1 особу - на причетність до збройних формувань Російської федерації, а також виявили 52 адміністративних правопорушення та розкрили 33 злочини. Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувало 184 особи, а на підконтрольну Україні територію прибуло 70 осіб.

Крім того, піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували майже 3 гектари території та передали на знищення 130 вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: Окупанти встановлюють на сході України російські протипіхотні міни - дані ОБСЄ з початку року

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби, 9 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню.