ОБСЄ виявила на Луганщині гаубиці і танк бойовиків поза межами лінії відведення

На Луганщині спостерігачі ОБСЄ виявили три гаубиці на транспортерах у населеному пункті Кадіївка та один танк поблизу Брянки, які розміщені з порушенням ліній відведення.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба штабу Об'єднаних сил із посиланням на звіт СММ ОБСЄ № 54/2021 від 8 березня.

«6 березня на тимчасово окупованих територіях Луганської області зафіксовано розміщення ОВТ з порушенням ліній відведення: три гаубиці на транспортерах в населеному пункті Кадіївка та один танк поблизу Брянки», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Донбасі вперше зафіксували російську радіолокаційну станцію «Каста-2Е1» – InformNapalm

Того ж дня БПЛА СММ малого радіусу дії під час польоту над непідконтрольними урядові України районами поблизу населеного пункту Спартак зазнавав впливу перешкод сигналу GPS, що вчергове підтверджує - збройні сили РФ та їхні найманці продовжують перешкоджати роботі Місії з метою приховування численних фактів порушень на тимчасово окупованих територіях.

Як повідомляв Укрінформ, 6 березня Українська сторона СЦКК зафіксувала 8 ворожих танків, розміщених за лініями відведення, але за межами виділених місць зберігання озброєння на тимчасово окупованих територіях Луганської області.