Нідерланди визначили Wi-Fi базовою потребою людини

Нідерланди визначили Wi-Fi базовою потребою людини

Укрінформ
Високошвидкісний безпровідний інтернет є такою ж базовою потребою, як вода і електрика, тому уряд Нідерландів робить все можливе, щоб жителі країни мали доступ до Wi-Fi.

Про це заявив міністр економіки Нідерландів Хенк Камп, виступаючи в парламенті, передає ТАСС.

"Без цієї технології наша економіка прийде в занепад, - підкреслив він, - І необхідність споживачів і бізнесу в послугах через бездротовий зв'язок найближчими роками буде тільки збільшуватися", - зазначив Камп, підкресливши, що за останнє десятиліття Wi-Fi перетворився з опції на базову функцію в комп'ютерах і телефонах.

Цю заяву Камп зробив в ході обговорення нової урядової стратегії, яка має привести до більш ефективного використання частот для інтернет-підключення. Як очікується, документ буде опублікований навесні 2017 року та, серед іншого, передбачатиме виділення нових частот для бездротових мереж.

Як свідчать останні дослідження, доступ до інтернету у Нідерландах мають не менш як 96% домогосподарств.

У листопаді Міжнародний союз електрозв'язку (МСЕ), який є спеціалізованою установою ООН, опублікував доповідь, згідно з якою більше половини населення Землі не користуються інтернетом, незважаючи на його бурхливий розвиток.Перше місце в індексі розвитку інформаційних і комунікаційних технологій (ІКТ), в цьому році посіла, як і в минулому, Республіка Корея. У першу п'ятірку списку, що налічує 175 країн, увійшли також Ісландія, Данія, Швейцарія і Велика Британія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-