Сир

09 лютого 2022

22 грудня 2021

21 грудня 2021

11 грудня 2021


«Селиський», «Менчул» та «Хуст»: на Закарпатті виготовляють сир за швейцарською технологією

Одна з найперших та найвідоміших крафтових сироварень Закарпатської області "Селиська сироварня", що в селі Нижнє Селище Хустського району, за рік виготовила приблизно 10-12 тисяч кілограмів сиру.

14 вересня 2021

15 червня 2021

17 травня 2021

29 березня 2021

15 березня 2021

11 березня 2021

17 лютого 2021

28 січня 2021

10 грудня 2020

14 вересня 2020

03 червня 2020

15 січня 2020


Україна після 2022 року не вироблятиме фету, пармезан та рокфор

Згідно з набуттям чинності з 1 січня нової редакції закону про географічні зазначення, після 2025 року українські виробники не зможуть надавати своїм продуктам назви шампанське та коньяк, а після 2022-го - називати сири пармезаном, рокфором та фетою.

11 січня 2020

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-