Оргкомітет Євробачення розслідує витівку пранкера

Оргкомітет Євробачення розслідує витівку пранкера

Укрінформ
Оргкомітет Євробачення-2017 проводить власне внутрішнє розслідування щодо інциденту з пранкером Віталієм Седюком, який частково оголився під час виступу Джамали у фіналі пісенного конкурсу 13 травня.

Про це повідомляє прес-служба Євробачення-2017.

"Зараз Оргкомітет Євробачення-2017 проводить власне внутрішнє розслідування, про результати якого буде повідомлено додатково", - йдеться у повідомленні. 

Як зазначається, під час проведення Євробачення в Міжнародному виставковому центрі у Києві діяв найвищий рівень безпеки. Усі відвідувачі перевірялися металошукачами, а також речі кожного проходили перевірку рентгеном. Усі заборонені предмети та будь-які рідини вилучалися охороною на пунктах контролю. 

"Відтак кожен глядач, пройшовши всі ступені перевірки, не становив загрози для артистів та глядачів шоу, перебуваючи в глядацькій залі. Вчинок Седюка є неприйнятним і неприпустимим, та суперечить загальноприйнятим нормам поведінки", - зазначили організатори конкурсу.

При цьому оргкомітет Євробачення в Україні приніс свої вибачення Джамалі та її команді за форс-мажорний випадок. 

«Ми обурені, та жодним чином не підтримуємо такі провокації. Винуватець має понести відповідальність за те, що вчинив», – зазначив виконавчий продюсер Євробачення-2017 Павло Грицак.

Як повідомлялося, під час фіналу пісенного конкурсу Євробачення-2017, що проходив у Міжнародному виставковому центрі в Києві 13 травня, стався прикрий інцидент. Коли на сцені виступала переможниця Євробачення-2016 – Джамала (це була світова прем’єра її нової пісні I believe in U), на сцену вибіг чоловік із глядацької зали та частково оголився. Це було показано в прямому ефірі фінального шоу Євробачення. Менше ніж за 10 секунд охорона забрала цю людину зі сцени.

За інформацією правоохоронних органів цей вчинок скоїв Віталій Седюк, який народився 14 листопада 1988 року. Він громадянин України, і для нього це вже не перша подібна витівка. Зокрема, Седюк відомий інцидентами з Мадонною у 2011 році, Віллом Смітом у 2012-му, а в 2013 році він навіть намагався отримати нагороду Grammy замість співачки Адель. 

За словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, Седюку загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-