Євробачення: переможці першого півфіналу провели жеребкування

Євробачення: переможці першого півфіналу провели жеребкування

Укрінформ
Виконавці 10 країн, що перемогли у першому півфіналі «Євробачення-2017», провели жеребкування, яке визначило, в якій частині фіналу вони виступатимуть.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, жеребкування пройшло наприкінці прес-конференції представників 10 країн-переможців півфіналу, що відбулася після оголошення результатів голосування. 

Відповідно жеребкування, у першій частині фіналу, що відбудеться 13 травня, виступатимуть представники Молдови, Азербайджану, Португалії, Польщі, Вірменії. У другій частині фіналу свої номери покажуть виконавці з Греції, Швеції, Австралії, Кіпру та Бельгії. 

Як повідомляв Укрінформ, за результатами першого півфіналу Євробачення-2017, що відбувся у Міжнародному виставковому центрі в Києві, визначилися десять країн-переможців, котрі виступатимуть у фіналі конкурсу 13 травня. 

Це представники Молдови (Sunstroke Project - Hey Mamma), Азербайджану (Dihaj - Skeletons), Греції (Демі - This is Love), Швеції (Робін Бенгтссон - I can't Go On), Португалії (Сальвадор Cобрал - Amar Pelos Dois), Польщі (Кася Мось - Flashlight ), Вірменії (Артсвік - Fly With Me), Австралії (Ісайя Фаербрейс - Don't Come Easy), Кіпру (Ховіг - Gravity) та Бельгії (Бланш - City Lights). Саме вони отримали найвищі оцінки глядачів та членів національного журі. 

Наступна десятка учасників фіналу «Євробачення-2017» визначиться за результатами другого півфіналу 11 травня. 

Окрім 20 переможців півфіналів у великому фіналі виступатимуть представники країн «Великої п’ятірки» засновників конкурсу - Велика Британія, Італія, Іспанія, Франція, Німеччина, а також країна, що приймає конкурс, - Україна. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-