Як потрапити на шоу Євробачення: схеми проїзду та корисні поради

Як потрапити на шоу Євробачення: схеми проїзду та корисні поради

Карта
Укрінформ
Сьогодні, 8 травня, о 22:00 відбудеться перше шоу Євробачення-2017. І якщо ви придбали на нього квиток (або на будь-яке інше з дев’яти шоу пісенного конкурсу), то інформація, викладена нижче, стане вам у нагоді. 

Щоб дістатися місця проведення Євробаченя-2017 – Міжнародного виставкового центру – у дні проведення шоу, є кілька варіантів пішохідного руху. На схемі вони позначені синьою пунктирною лінією: 

- від станції метро Гідропарк, пройшовши Русанівський міст (міст Метро) до Броварського проспекту, звернувши за мостом наліво;

- від станції метро Лівобережна (можна скористатися обома виходами), проходячи під мостом метро, направляючись до Микільсько-Слобідської вулиці.

Рекомендуємо обрати шлях від станції метро Гідропарк, який є значно коротшим і зручнішим.

Для тих, хто планує приїхати на шоу Євробачення автомобілем, повідомляємо, що заїзд на вулицю Микільсько-Слобідську буде перекрито, а парковка біля магазину Novus працюватиме лише для гостей, які придбали квиток до VIP-зони. Для відвідувачів з інвалідністю будуть відведені окремі паркомісця неподалік від входу в арену, як це зображено на схемі. 

Зі списком маршрутів громадського транспорту, якими можна дістатися до "Лівобережної", можна ознайомитися тут.

Приходити на шоу організатори радять за 2,5 години. Вхід в залу зачинятиметься за 30 хвилин до початку шоу. 

Як і зазначено на квитках, усі вечірні шоу стартують о 22:00, а денні о 16:00 або 14:00. Саме о цій порі розпочнеться телевізійний запис або прямий ефір. І всі глядачі вже мають зайняти свої місця в глядацькій залі, щоб старт конкурсу пройшов без будь-яких перешкод. Тому організатори радять приходити приблизно за 2,5 години до початку шоу. Адже за півгодини до початку прямого ефіру вхід до глядацької зали вже буде закритим.

Перед кожним вечірнім шоу, за годину до початку, для всіх розпочнеться пре-шоу, під час якого хіти Євробачення минулих років гратиме топовий український діджей Саня Димов. 

Звертаємо вашу увагу на те, що в МВЦ під час тижнів Євробачення діють посилені заходи безпеки, які передбачають проходження кожного відвідувача через металошукачі. Перевірка квитків також займе певний час.

Для усіх, хто ще не придбав квитків на шоу Євробачення-2017, все ще є така можливість. Традиційно – на сайті офіційного квиткового оператора конкурсу, а також щодня у касах, розташованих біля входу в МВЦ. В арені також працює сервісний центр, куди можна звернутися з питаннями, які виникають щодо квитків. Зорієнтуватися на місцевості за потреби допоможуть волонтери Євробачення-2017. 

Усі, хто має намір відвідати шоу Євробачення-2017 повинні ознайомитися з правилами поведінки на локації, що зазначені за посиланням на сайті, та обов’язково дотримуватися їх.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-