Під час Євробачення поліція вперше застосує спецгелікоптер

Під час Євробачення поліція вперше застосує спецгелікоптер

Фото, відео
Укрінформ
Уперше в Україні правоохоронці використовуватимуть для охорони громадського порядку три спеціально укомплектовані найсучаснішим обладнанням автомобілі та гелікоптер, які, зокрема, передаватимуть відео в режимі онлайн з місць масового скупчення людей.

Про це сказав заступник голови Національної поліції України Костянтин Бушуєв, повідомляє прес-служба НПУ. 

"Це дає можливість нам оперативно отримувати відео з тої чи іншої точки та аналізувати стан справ, а відповідно – приймати управлінські рішення щодо застосування сил та засобів, спеціальної техніки та всього наявного ресурсу, який залучається до охорони громадського порядку", - зазначив Бушуєв.

Поліція використовуватиме два автомобілі, третій - нацгвардійці. Ці автомобілі будуть задіяні для фіксації та передачі інформації у режимі онлайн до Ситуаційних центрів Національної поліції України.

За словами Бушуєва, під час проведення масових заходів ситуаційні автомобілі розміщуватимуться неподалік масового скупчення громадян, що дозволить досконало володіти обстановкою та миттєво реагувати на будь-які події. Автомобілі також оснащені технікою, яка має доступ до всіх інформаційних відомчих ресурсів.

Крім того, поліцейські на час проведення масових заходів, в тому числі під час проведення міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення-2017”, використовуватимуть сучасний гелікоптер. Він обладнаний спеціальною відеоапаратурою, яка також має можливості фіксації правопорушень та оперативної передачі інформації до Ситуаційних центрів Нацполіції.

Фото: НПУ 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-