Сьогодні в Євроклубі - наймасштабніша вечірка Євробачення

Сьогодні в Євроклубі - наймасштабніша вечірка Євробачення

Укрінформ
У суботу, 6 травня, в Євроклубі пройде наймасштабніша вечірка Євробачення, одночасно виступатимуть 12 конкурсантів.

Про це повідомляється на офіційній сторінці пісенного конкурсу "Євробачення".

"Сьогодні, 6 травня, Євроклубі виступатимуть одразу 12 конкурсантів цьогорічного конкурсу:

– Тіяна Богічевич з Сербії;

– Натан Трент із Австрії;

– Джосі Папая з Угорщини;

– Дует Linika & Alex Flora з Румунії;

– Дует NAVIBAND з Білорусі;

– Крістіан Костов з Болгарії;

– Валентина Монетта та Джимі Вілсон із Сан-Марино;

– Timebelle зі Швейцарії;

– Люсі Джонс з Великобританії", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що це одна з наймасштабніших вечірок Євробачення, оскільки почути таку кількість виконавців вдасться лише на півфіналі конкурсу.

Також тривають другі репетиції конкурсантів, які відкриті для акредитованої преси. Свої виступи відпрацюють конкурсанти з Нідерландів, Угорщини, Данії, Ірландії, Сан-Марино, Хорватії, Норвегії, Швейцарії, Білорусі, Болгарії, Литви, Естонії та Ізраїлю.

Спілкування конкурсантів з представниками ЗМІ проходитиме у конференц-залі МВЦ та транслюватиметься наживо в режимі онлайн ексклюзивно на Eurovision.ua.

Вчора, 5 травня, у головній фан-зоні Євробачення-2017 - Eurovision Village публіку розважали українські виконавці S.K.A.I., Іван Наві та конкурсанти Євробачення-2017 від Грузії, Кіпру, Словенії та Угорщини.

Також вчора в Євроклубі у рамках тижнів Євробачення в Україні відбулася OGAE Ukraiаne Party, головною зіркою якої стала володарка срібла на Євробаченні-2007 Вєрка Сердючка зі своєю "мамою". Гостей вечора також розважали: фіналіст національного відбору на Євробачення-2017 MELOVIN, представник Молдови на Євробаченні-2015 Едуард Романюта, півфіналіст українського відбору Євробачення-2016 Владислав Курасов, представниця від України на Євробаченні-2010 співачка Alyosha та заслужений артист України Андрій Князь.

Як повідомлялося, для киян "містечко Євробачення" запрацювало 4 травня о 12:30, а вже о 19:00 на головній сцені розпочався концет з нагоди відкриття фан-зони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-