Євробачення охоронятимуть до 10 тисяч поліцейських і нацгвардійців

Євробачення охоронятимуть до 10 тисяч поліцейських і нацгвардійців

Укрінформ
На час проведення Євробачення у Києві до охорони громадського правопорядку залучать до 10 тисяч правоохоронців.

Про це заявив заступник голови Національної поліції України - начальник Головного управління НП у м. Києві Андрій Крищенко на брифінгу в суботу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Взагалі буде до 10 тисяч (правоохоронців - ред.). Це враховуючи те, що якісь масові заходи на Євробачення проводяться не постійно протягом двох тижнів, а це кілька днів, то сили будуть коригуватися від 6-8 тисяч в залежності від оперативної обстановки", -  зазначив Крищенко.

За його словами, будуть задіяні 3 тисячі військовослужбовців Національної гвардії, також близько 3 тисяч працівників поліції Києва. Решту, підкресив Крищенко, будуть складати працівники поліції з інших регіонів у разі необхідності. 

Окрім того, за словами начальника Головного управління НП у м. Києві, до охорони громадського порядку будуть залучені працівники патрульної поліції та кінологи. 

"Кінологи вже працюють із початку завезення обладнання до Виставкового центру і монтажу обладнання, повністю перевіряються всі автомобілі, на яких завозиться це обладнання. Перевіряються  всі конструкції", -  наголосив Крищенко.

Він підкреслив, що "сьогодні-завтра будуть вже повна перевірка і встановлення більш жорсткої охорони Виставкового центру і на Парковій дорозі там, де буде працювати Євроклуб".

"Кінологи будуть постійно задіяні у Євромістечку на Хрещатику і будуть перевірятися станції метрополітену. Також, думаємо, будуть і хибні замінування, тому ми збільшимо кількість кінологів, щоб швидко відреагувати на них", - зазначив Крищенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-