Євробачення: стало відомо ім’я хедлайнера гранд-фіналу

Євробачення: стало відомо ім’я хедлайнера гранд-фіналу

Укрінформ
У прямому ефірі великого фіналу "Євробачення-2017" 13 травня відбудеться світова прем’єра від переможниці конкурсу 2004 року - української співачки Руслани.

Про це повідомляє прес-служба UA:Перший.

"З 2015 року у гранд-фіналі виступають не лише учасники конкурсу, а й обрана світова зірка, що має змогу стати хедлайнером концерту та представити свій новий хіт. Вперше запрошеним гостем Євробачення став Джастін Тімберлейк, який у минулому році з головної сцени конкурсу представив для кількасотмільйонної аудиторії  пісню "Cant stop the Feeling". Цьогоріч організатори конкурсу до останнього тримали інтригу, а пошанувачі сучасної музики висували здогадки, хто ж саме стане окрасою фінального концерту, який відбудеться в Києві. І лише сьогодні стало відомо, що цю почесну місію надали першій переможниці Євробачення від України, співачці зі світовим визнанням - Руслані", - зазначається в повідомленні.

На головній сцені Євробачення володарка десятків міжнародних нагород Руслана представить новий сингл "It’s Magical". Трек записано англійською та українською, однак обидві версії об’єднує ще й загадкова екзотична мова. Артистка вже розпочала репетиції на сцені Євробачення.

Продюсери шоу запевняють, що це ще потужніший хіт, аніж її переможні "Дикі танці".

На iTunes вже відкрито попереднє замовлення треку "It’s Magical"/"Я Люблю".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-