Eurovision Village готують до приїзду гостей

Eurovision Village готують до приїзду гостей

Укрінформ
У четвер, 4 травня, відбудеться відкриття офіційної фан-зони пісенного конкурсу Євробачення-2017 – Eurovision Village.

Монтаж фан-містечка триває. З 4 до 14 травня тут проходитимуть різні заходи за участю країн-учасниць пісенного конкурсу та різноманітні активності від спонсорів, повідомляє прес-центр Євробачення. 

"Офіційна фан-зона пісенного конкурсу налічує 13 000 квадратних метрів. Площа буде поділена на три основні зони: партнерська зона, фудкорт та зона сцени. Наразі відбувається монтаж сцени, де будуть проходити  концерти за участю конкурсантів пісенного конкурсу та українських артистів. Також монтують свої стенди партнери та спонсори Євробачення, де заплановані розважальні заходи для відвідувачів", - розповів менеджер Eurovision Village Олександр Матковський. 

Вхід на територію Eurovision Village, що  розташується у центрі Києва навпроти будівлі КМДА, буде вільний, але з обов’язковою перевіркою на безпеку. Периметр фан-зони ретельно охоронятиметься Національною поліцією та Нацгвардією.

На двох великих екранах Eurovision Village проходитимуть онлайн-трансляції півфіналів Євробачення (9 та 11 травня), фіналу (13 травня), церемонії відкриття конкурсу та подій на червоній доріжці.

З 4 до 14 травня на території Eurovision Village будуть проходити заходи за участю країн-учасниць пісенного конкурсу Євробачення-2017. Виступатимуть представники Кіпру, Угорщини, Грузії,  Азербайджану, Ісландії, Мальти, Сербії, Білорусі, Македонії, Швейцарії, Австрії, Чорногорії, Іспанії, Арменії та Молдови.

6 травня  представниця Чехії Мартіна Барта виступить на сцені Eurovision Village з джазовим концертом. Після цього розпочнеться Nordic night – концерт за участю конкурсантів зі Швеції, Данії, Фінляндії, Ісландії, Естонії та Норвегії. 

13 травня перед трансляцією фіналу на головній сцені Eurovision Village відбудеться великий концерт Хіт-фм за участю українських артистів.

На своєму інформаційному стенді Спонсор Євробачення VISA  встановить термінали для безконтактної оплати. На всій території містечка не буде діяти готівкова оплата товарів та послуг, можна буде розраховуватись онлайн або безконтактними девайсами.

Eurovision Village працюватиме щодня з 12:00 до 22:00, а у дні півфіналів та фіналу – до моменту завершення шоу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-