У Києві відкриється фотовиставка

У Києві відкриється фотовиставка "Історія Євробачення"

Укрінформ
Унікальна фотовиставка «Історія Євробачення» відкриється 27 квітня у київському торговельно-розважальному центрі "Gulliver".

Про це повідомляє "UA:Перший".

"Фотовиставка «Історія Євробачення» представляє найяскравіші моменти пісенного телевізійного конкурсу за його понад 60-річну історію, а також яскраві виступи України на Євробаченні. Експозиція включає в себе фотографії, які раніше ніде не були представлені, і складається з 45 робіт", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у фотопроекті «Історія Євробачення» можна побачити легендарні фото нагородження в 1974 році групи АВВА, сльози радості переможниці 33-го конкурсу пісні Селін Діон, виступ німецького колективу «Чингізхан», створеного в 1979 році спеціально для виступу на Євробаченні, видозміни головного призу Євробачення, «Дикі танці» Руслани в Стамбулі в 2004 році і багато інших.

На урочистому відкритті виставки, що розпочнеться о 13 годині, можна буде дізнатись, як Київ готується зустрічати Євробачення, які цікавинки приготували цього року для глядачів, та багато секретів Євробачення минулих років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-