Руслана бачить O.Torvald у ТОП-10 на Євробаченні

Руслана бачить O.Torvald у ТОП-10 на Євробаченні

Укрінформ
Переможниця Євробачення-2004 співачка Руслана вважає, що український рок-гурт O.Torvald посяде достойне місце на Євробаченні-2017.

Про це вона заявила в ексклюзивному коментарі кореспонденту Укрінформу під час її сьогоднішньої зустрічі з журналістами в арт-хабі агентства. 

"У нас дуже стильна група і дуже красиві хлопці. Я вважаю, що вони заслуговують на достойне місце, мають увійти в десятку. Вони зараз мають величезний промоушн по Європі. Я з ними розмовляла, і мені абсолютно подобається їхня енергетика, їх підхід, взагалі музика, яку вони роблять. Як на мене, це справжня сучасна Україна", - підкреслила Руслана.

За її словами, вона разом з O.Torvald зараз виступала у Лондоні і хлопці виглядають дуже пристойно. 

"Вони дуже стараються, вони хочуть відчути нашу підтримку. І я буду дуже рада, якщо українці їх підтримають без зайвої аналітики і аналізу: хто найкращий, хто не найкращий на Євробаченні", - зазначила співачка.

Щодо номера українських представників на Євробаченні, то, за її словами, гурт багато чого трансформує, "щоб адаптуватися, зрозуміти до кінця, як все це відбудеться". 

"Остаточну постановку ми будемо бачити вже коли почнуться репетиції, тому що продакшн формують безпосередньо вже служби, які проводять шоу в МВЦ. Як вони вирішать і як це буде фінально виглядати, я думаю, що це буде однозначно відрізнятися від національного відбору, який ми бачили. Але, я думаю, хлопці будуть виглядати стильно, мужньо, красиво. Україна завжди має виглядати найкраще!" - сказала Руслана.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-