Сувеніри з логотипом Євробачення-2017 - вже у продажу

Сувеніри з логотипом Євробачення-2017 - вже у продажу

Укрінформ
У продажу для гостей і українських шанувальників міжнародного пісенного конкурсу уже з'явились різноманітні сувеніри із символікою Євробачення.

Про це повідомляється на сторінці Євробачення-2017 у Фейсбуці

"Ми готуємо справжнє шоу - велике і гучне, яким зможе пишатися кожен українець. Залиште свято назавжди у своєму домі з символікою Євробачення. Сувенірні чашки, футболки, магніти і не тільки ви зможете придбати за посиланням", - йдеться у повідомленні.

На сайті оригінальної сувенірної продукції представлено широкий спектр текстильної продукції, аксесуарів та сувенірів колекції 2017 «Святкуй різноманіття».

Серед презентованих сувенірів - чашки, сумки, магніти, футболки, бейсболки, наплічники, портативні батареї, чохли для телефонів, значки, брелки, шарфи, силіконові браслети тощо. 

Організатори Євробачення зазначають, що цьогорічний конкурс є однією з найважливіших подій року для України. Київ знову стане центром Європи і музичної культури після того, як у 2005 році перемогла Руслана. Мільйони людей слідкуватимуть за подіями у місті. І це шанс показати світу, які зміни відбулися у нашій державі за 12 років.

Фото: Євробачення-2017, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-