Внаслідок влучання ракети на Київщині загинула людина, 20 постраждали

Внаслідок влучання ракети на Київщині загинула людина, 20 постраждали

Укрінформ
Через влучання російської ракети на Київщині загинула людина і ще 20 осіб постраждало.

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" поінформував начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов, передає кореспондент Укрінформу.

"Ми маємо певне пошкодження і намагаємося ліквідувати максимально наслідки. Я хочу вам нагадати, що НПУ за дорученням голови Ігоря Клименка вдвічі збільшила кількість нарядів, які наразі перебувають на вулиці, і це дало змогу дуже швидко приїхати до цієї будівлі і допомогти всім людям вийти. Наразі ми можемо сказати, попередньо, що у нас там є один загиблий громадянин і 20 людей, які отримали поранення", – уточнив очільник поліції Київщини.

За інформацією Нєбитова, наразі постраждалим надається допомога.

Читайте також: росія «відзначає» визнання державою-терористом новим ракетним терором - Кулеба

"ДСНС теж на місці працює. Є і швидкі, лікарі. Усіма можливими транспортами ми доправляємо людей до лікарень. Хочу сказати, що і відмінно працює наша ППО. Уточню і про те, що відмінно відпрацювали, знову ж таки, наші громадяни, які за інформацією по "102" давали нам інформацію щодо акустичного виявлення ракет, які наближалися до Києва", – уточнив чиновник.

Він закликав громадян не ігнорувати повітряну тривогу, бо це рятує життя, і не полишати укриття до закінчення відбою тривоги.

Очільник поліції столичної області також зазначив, що людям варто зробити певні запаси — потрібно, щоб у них були заряджені телефони та створений хоча б невеликий запас води тощо.

Читайте також: У Києві загинули троє людей внаслідок ракетної атаки рф

Як повідомлялося, у Київській області через загрозу ракетного удару вдень 23 листопада було оголошено повітряну тривогу. Згодом стало відомо, що на Київщині є влучання по житловому сектору та інфраструктурі.

Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко підтвердив влучання в житловий будинок у Вишгороді Київської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-