Туреччина почала серійне виробництво власного танка Altay

Туреччина почала серійне виробництво власного танка Altay

Інфографіка
Укрінформ
У Туреччині почали серійне виробництво власного національного танка Altay з покращеними характеристиками відповідно до вимог сучасного бою.

Про це ефірі TRT Haber повідомив голова директорату оборонної промисловості Халюк Гьоргюн, передає Укрінформ.

“Ми розширюємо виробництво транспортних засобів і бронетехніки. Як відомо, ми почали серійне виробництво нашого національного танка Altay”, - сказав голова директорату.

Він також зазначив, що танк Altay пройшов відновлення відповідно до умов бойової обстановки.

“У цьому контексті в Altay збільшилося використання цифрових технологій. Таким чином, танк можна точніше і швидше використовувати для виявлення ворожих елементів, ідентифікації цілей і ведення вогню”, - зазначив Гьоргюн.

Нова система управління вогнем танку Altay включає сучасні технології, такі як лазерний далекомір (LRF) і більш чутливу систему стабілізації зображення. Таким чином, танк може виявляти цілі на великих відстанях і точно вражати всі цілі на полі бою з високим показником влучності.

Танк Altay має посилений рівень захисту броні, вищу мобільність, удосконалену систему управління вогнем.

Читайте також: Туреччина представила власний турбовентиляторний авіаційний двигун

За словами Гьоргюна, тривають переговори з країнами, які вже виявили бажання співпрацювати з Туреччиною в цьому проєкті.

Як повідомляв Укрінформ, у Туреччині протягом одного-двох місяців почнуть використовувати серійні прототипи та версії безпілотного винищувача Kızılelma, а в найближчі роки планують почати масове виробництво.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-