У Вірменії повінь зруйнувала дороги та затопила будинки

У Вірменії повінь зруйнувала дороги та затопила будинки

Укрінформ
На півночі Вірменії внаслідок сильних дощів розлились ріки Дебед, Агстев і Ташир, що призвело до затоплення будинків, руйнування доріг та жертв серед цивільного населення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Armenpress із посиланням на заяву рятувальної служби МВС країни.

Дороги були повністю або частково зруйновані стихією, декілька мостів на півночі країни зазнали затоплення або руйнувань.

Повідомляється, що на дорозі від села Шнох до Техута автомобіль «Opel» впав у ріку, за попередніми даними, є одна жертва. На трасі Айрум-Алаверди вантажівка із двома пасажирами повністю у воді, а на ділянці М6-Техут у річці знаходиться авто із громадянином. Ще три автомобілі заблоковані через негоду на дорозі Кобаїр-Дзорагет.

Читайте також: У Сербії сильні зливи і вітер спричинили хаос, загинула людина

За попередніми даними, у ріку впав чоловік похилого віку, тривають пошуково-рятувальні роботи.

Зазначається, що до рятувальних робіт залучили 324 рятівника, зокрема із підрозділів рятувальної служби МВС та пожежно-рятувальних загонів.

Крім цього, через повінь та зсуви ґрунту на автомобільних та залізничних шляхах на ділянці Айрум-Ахтала з неділі скасували міжнародні поїзди сполученням Єреван-Тбілісі-Єреван.

За попередніми даними, із небезпечних районів країни евакуювали 232 особи.

Як повідомляв Укрінформ, щонайменше 50 людей загинули на півночі Афганістану в результаті повені, спричиненої сильними зливами.

Фото: Аrmenpress

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-