Президент та глава МЗС Ірану загинули в авіакатастрофі - ЗМІ

Президент та глава МЗС Ірану загинули в авіакатастрофі - ЗМІ

Укрінформ
Президент Ірану Ібрагім Раїсі і міністр закордонних справ країни Хосейн Амір Абдоллахіан загинули в результаті аварії вертольота, що сталася в неділю.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у понеділок рано вранці іранське інформагентство Mehr.

"Вертоліт, на борту якого перебували президент Ібрагім Раїсі і міністр закордонних справ Хосейн Амір Абдоллахян, розбився в неділю в густому лісовому масиві у Східному Азербайджані. Всі пасажири гелікоптера загинули мученицькою смертю", - йдеться у повідомленні.

Як зазначає агентство, разом президентом та главою МЗС у результаті авіакатастрофи загинули також губернатор іранської провінції Східний Азербайджан Малек Рахматі, представник Лідера Ісламської революції в провінції Східний Азарбайджан аятола Мохаммад Алі Але-Хашем та ще кілька людей.

Інше іранське інформагентство IRNA у своїй новині цитує голову Іранського товариства Червоного Півмісяця (IRCS) Піра Хоссейна Коліванда, який в телевізійному коментарі заявив, що на місці падіння гелікоптера не виявлено нікого живого. "Після встановлення місця падіння вертольота не було виявлено жодних слідів тих, хто вижив", - сказав він.

Читайте також: Верховний лідер Ірану виступив із заявою через аварію президентського гелікоптера

Як повідомляв Укрінформ, агенція Reuters з посиланням на іранські ЗМІ поширила інформацію, що гелікоптер з президентом Ірану Ібрагімом Раїсі на борту здійснив жорстку посадку.

Згодом іранське державне інформагентство IRNA повідомило, що у гелікоптері, який зазнав аварії, також перебували глава МЗС Хоссейн Амір-Абдуллахіан, губернатор провінції Східний Азарбайджан Малек Рахматі, очільник п'ятничної молитви в Тебрізі Ходжатолеслам аль-Хашем та інші особи.

Фото: IRNA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-