В Ірані підтвердили «жорстку посадку» гелікоптера, президента Раїсі досі шукають

В Ірані підтвердили «жорстку посадку» гелікоптера, президента Раїсі досі шукають

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Ірану Ахмад Вахіді підтвердив, що один з гелікоптерів делегації президента Ібрагіма Раїсі був змушений здійснити "жорстку посадку" через негоду.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Sky News.

"Президент та його супровід поверталися на борту гелікоптерів, і один з гелікоптерів був змушений здійснити "жорстку посадку" через погану погоду та туман", — заявив Вахіді.

Виступаючи на державному телебаченні, він сказав, що потрібно чекати, поки рятувальні групи прибудуть на місце інциденту та нададуть більше інформації. Він також підтвердив, що рятувальна операція ускладнена через погану погоду та туман.

Читайте також: На Алясці розбився військово-транспортний літак, двоє людей загинули

Як повідомляв Укрінформ, раніше агенція Reuters з посиланням на іранські ЗМІ повідомила, що гелікоптер із президентом Ірану Ібрагімом Раїсі на борту здійснив жорстку посадку.

Згодом стало відомо, що у гелікоптері, який зазнав аварії, перебував президент Ібрагім Раїсі, а також глава МЗС країни Хоссейн Амір-Абдуллахіан, губернатор провінції Східний Азарбайджан Малек Рахматі, очільник п'ятничної молитви в Тебрізі Ходжатолеслам аль-Хашем та інші особи.

Фото: IRNA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-