Разом із президентом Ірану у гелікоптері під час аварії був глава МЗС - ЗМІ

Разом із президентом Ірану у гелікоптері під час аварії був глава МЗС - ЗМІ

Укрінформ
В Ірані триває пошуково-рятувальна операція на місці аварії гелікоптера, у якому перебував президент Ібрагім Раїсі, а також глава МЗС країни Хоссейн Амір-Абдуллахіан та інші особи.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє іранське державне інформагентство IRNA.

«Президент Раїсі повертався з церемонії відкриття дамби на кордоні Ірану з Азербайджаном, коли його вертоліт зазнав аварії при посадці в неділю в регіоні Варзакан. На борту гелікоптера також перебували міністр закордонних справ Ірану Хоссейн Амір-Абдуллахіан, губернатор провінції Східний Азарбайджан Малек Рахматі, очільник п'ятничної молитви в Тебрізі Ходжатолеслам аль-Хашем та низка інших осіб», - йдеться у повідомленні.

Кореспондент IRNA повідомляє, що в район катастрофи направлені рятувальні бригади, пошукові роботи тривають. «Туманна погода і непрохідність місцевості ускладнюють пошукові роботи», - йдеться у повідомленні.

Міністр внутрішніх справ Ірану Ахмад Вахіді заявив по телебаченню, що через складні погодні умови пошуково-рятувальній групі може знадобитися час, щоб дістатися до місця катастрофи. «Він висловив сподівання, що команда незабаром дістанеться до місця катастрофи і передасть більше інформації», - повідомляє IRNA.

Інше іранське інформагентство FARS зазначає, що «деяким людям вдалося поспілкуватися з аятолою Аль-Хашемом через кілька хвилин після інциденту, але в даний час вони не можуть зв'язатися з ним по телефону».

Читайте також: На Алясці розбився військово-транспортний літак, двоє людей загинули

Як повідомляв Укрінформ, раніше агенція Reuters з посиланням на іранські ЗМІ повідомила, що гелікоптер із президентом Ірану Ібрагімом Раїсі на борту здійснив жорстку посадку.

На фото: глава МЗС Ірану Хоссейн Амір-Абдуллахіан (ЕРА/UPG)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-